"Всеки един шофьор може да бъде на моето място. Много съжалявам, така се

...
"Всеки един шофьор може да бъде на моето място. Много съжалявам, така се
Коментари Харесай

Шофьорът: Ще рухна! Защитата: Освободете го!

"Всеки един шофьор може да бъде на моето място. Много скърбя, по този начин се случи, в случай че мога да върна нещата, бих ги върнал. Много скърбя за детето, направих го, това е. Всеки миг ще рухна. ", съобщи мъжът, прегазил 11-годишно детенце в село Първенец, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg
Държавното обвиняване изиска най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража " поради действителната заплаха да се укрие, както и поради изключителната тежест на закононарушението - гибел на дете и застрашаване живота и на неговата майка. 
Защита на Димитър Йовчев - юрист Кирил Николов обаче удиви правосъдната зала. За начало обиди прокурора с думите "Пиша Ви слаб 2 ". Коментира, че тъкмо претекстът да се укрие не е налице, има непрекъснат адрес, не е направил и незадълбочен опит да се скрие или избяга, даже и когато роднините на детето са го били - по думите му "жестоко ". Освен всичко юрист Николов посочи, че тежестта на закононарушението е вменено на Йовчев поради спекулативните вести и небивалия публичен интерес. 
"Това не е транспортно безчинство, не е самозабравил се лидер, а един най-обикновен деец, управлявал сигурно с разрешената скорост. Йовчев просто е изгубил ръководство поради замръзване в завоя, който е трябвало да вземе ", посочи отбраната. Няма други тежки нарушавания и не е рецидивист, с изключение на всичко случаят е станал преди обсега на знака за ограничаване с 30 км/час.
Изговориха се небивалици за скоростта, с която е карал. Просто публичното мнение е настроено против Йовчев, публичното мнение е манипулирано от медиите, описали Йовчев като гамен рецидивист, който би трябвало да отиде в пандиза, посочи отбраната и помоли съдът да прояви кураж и да не удовлетворява настояването за задържане под стража, тъй като - по думите му, даже скръбта на околните не е причина за такова искане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР